مرتضی شبانی،مدیر امور مجامع و راهبری شرکتهای فولاد مبارکه: سود ۲۴۰۰ میلیارد تومانی و سهم ۶۰ درصدی بازار؛ ورقخودرو در اوج اقتدار
با وجود چالشهای جدی اقتصادی در سال گذشته، شرکت ورقخودرو توانست با تکیه بر همت کارکنان و تدابیر مدیریتی، به رکوردهای خیرهکنندهای دست یابد. بر اساس گزارشهای ارائه شده، سودآوری شرکت در سال گذشته به رقم بیسابقه ۲۴۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
در حوزه عملیاتی نیز، شرکت ورقخودرو موفق به ثبت تولید ۴۸۰ هزار تن انواع محصولات شامل ورقهای گالوانیزه تجاری، گالوانیزه خودرویی و تولیدات کارمزدی شد.
همچنین، زیرمجموعه این شرکت یعنی « شرکت نورد فولاد زرین شهرکرد» نیز در سال جاری شاهد جهش تولید قابلتوجهی بوده است که این موفقیت نشان از پویایی زنجیره تولید در این مجموعه دارد.
شرکت ورقخودرو سهم بیش از ۶۰ درصدی در بازار ورق گالوانیزه کشور دارد و برنامههای توسعهای آینده نیز در دستور کار است.
پروژه استراتژیک تولید ورق «ZAM» به عنوان یکی از اولویتهای اصلی شرکت است که با جدیت پرسنل و حمایت هیئتمدیره در مسیر بهرهبرداری قرار گرفته است.
انتظار میرود با تکمیل و بهرهبرداری از این طرح، علاوه بر تثبیت جایگاه شرکت، سهم ورقخودرو در تأمین نیازهای بازار و صنعت کشور باز هم افزایش یابد.